Ποιοί ΕίμαστεΗ COMITECH A.E. ιδρύθηκε το 2002 στα Ιωάννινα από μια ομάδα ατόμων με εμπειρία και ευρεία δράση στο χώρο της πληροφορικής ως ομόρρυθμη εταιρία. Από τότε εμφάνισε μια συνεχώς ανοδική πορεία και τον Ιούλιο του 2007 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία. Σήμερα έχει καθιερωθεί στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εφαρμογών και λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών και στην παραγωγή πολυμεσικού υλικού για το διαδίκτυο καλύπτοντας όλον τον Ελλαδικό χώρο.

Τα κύρια πεδία δραστηριοποίησης της εταιρίας είναι:

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων διαδικτυακών εφαρμογών (δικτυακοί τόποι, ηλεκτρονικά καταστήματα, διαδικτυακές και φωνητικές πύλες)
  • Σχεδιασμός και η ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού (ηλεκτρονικές εκδόσεις, εργαλεία διαχείρισης περιεχομένου, ανάπτυξη εφαρμογών κατά παραγγελία) και υπηρεσιών ψηφιοποίησης
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη εφαρμογών κινητών συσκευών (mobile applications)
  • Παραγωγή πρωτότυπου και κατά περίπτωση γεωαναφερόμενου πολυμεσικού περιεχομένου για το διαδίκτυο που περιλαμβάνει: Διαδραστικό πανοραμικό video 360ο μοιρών, πανοραμική φωτογραφία (360ο panoramas), φωτογραφία, video, φωτογραφία υπερ-υψηλής ανάλυσης (gigapixel photography), object movies, 3D animations και εικονικές περιηγήσεις (virtual tours)
  • Εκπόνηση Μελετών, Επιχειρηματικών και Επενδυτικών Σχεδίων, Χρηματοδοτικών Προτάσεων
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα σχετικά με την ένταξη και διαχείριση χρηματοδοτικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, ΠΕΠ, ΕΟΜΜΕΧ, ΓΓΕΤ, Αναπτυξιακός Νόμος, FP7, Προγράμματα Εδαφικής Συνεργασίας)
  • Διαφημιστικές Υπηρεσίες (Γραφιστικές υπηρεσίες, έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις, καταχωρήσεις σε όλα τα ΜΜΕ, internet marketing, διαφημιστικές καμπάνιες, διοργάνωση εκδηλώσεων)

Η COMITECH A.E. εφαρμόζει μια δυναμική επενδυτική πολιτική, ώστε να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και να ξεχωρίζει ποιοτικά και ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό της. Έχει ολοκληρώσει έως τώρα επενδύσεις άνω των €250.000 και σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης ενός νέου επενδυτικού προγράμματος ύψους €100.000. Οι πρόσφατες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αγορά τεχνογνωσίας και εξοπλισμού φωνητικών πυλών, εξειδικευμένου εξοπλισμού ψηφιοποίησης βιβλίων και εγγράφων, την προμήθεια της πλέον σύγχρονης κάμερας και συναφούς λογισμικού για τη λήψη πανοραμικού video 360ο (για την οποία εξασφάλισε και την αντιπροσώπευσή της για την Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία και είναι μόλις η τρίτη επιχείρηση που εισήγαγε τη συγκεκριμένη τεχνολογία στην Ευρώπη), την προμήθεια εξοπλισμού εικονοληψίας για τη λήψη πανοραμικών φωτογραφιών και φωτογραφιών υπερ-υψηλής ανάλυσης, καθώς και λογισμικού επεξεργασίας εικόνας και πολυμέσων, ανάπτυξης εικονικών περιηγήσεων και εφαρμογών κινητών συσκευών.

Η COMITECH A.E. είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για όλες τις υπηρεσίες της και κατά ΕΛΟΤ 1435:2009 για την παροχή Υπηρεσιών Επικοινωνίας.

Ως επιβράβευση των προσπαθειών της και της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας με έμφαση στην καινοτομία, η COMITECH A.E. διακρίθηκε στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) όπου ανακηρύχθηκε «National Champion» για το 2014/2015

 
 
 
 
 
Συννημένα: 
ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon COMITECH - COMPANY PROFILE 2015.doc.pdf612.18 KB