Εφαρμογές ΔιαδικτύουΗ Comitech αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες διαδικτυακής παρουσίας για κάθε είδους φορέα. Σε όλες μας τις εφαρμογές δίνουμε έμφαση στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα καθώς θέλουμε η ιστοσελίδα σας να είναι εκείνη που ο επισκέπτης «θυμάται» και θέλει να επιστρέψει σε αυτή! Για αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον άρτιο και μοντέρνο σχεδιασμό, την εκλεπτυσμένη αισθητική, τη λειτουργικότητακαι την ευκολία πλοήγησης, τη συμβατότητα με όλα τα προγράμματα πλοήγησης και την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Δημιουργούμε εφαρμογές με στόχους την ανάδειξη του κύρους μιας επιχείρησης, την αύξηση της κίνησης και της ζήτησης των προϊόντων ή υπηρεσιών της, την ενημέρωση των πελατών και τη διεύρυνση του κοινού στο οποίο απευθύνονται οι πωλήσεις. Θα θεωρήσουμε ότι είμαστε επιτυχημένοι μόνο εάν καταφέρουμε να συμβάλλουμε στην αύξηση του τζίρου της επιχείρησης σας. Αυτό θα το πετύχουμε μέσω της αύξησης της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, τη παροχή πληροφοριακής ή τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες σας, τη προώθηση σας σε αγοραστικό κοινό που δεν θα μπορούσατε να προσεγγύσετε διαφορετικά και με τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών επαφών. 

Ως συστήματα διαχείρισης περιεχομένου Content Management Systems, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καθιερωμένες τεχνολογίες ανοικτού κώδικα (open source), με τεράστιες κοινότητες υποστήριξης, όπως το πανίσχυρο CMS Drupal για τις πολύπλοκες και ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές και το ευέλικτο και εύκολο στη χρήση CMS Wordpress για εφαρμογές που έχουν ως κύρια απαίτηση τη γρήγορη υλοποίηση. Οι τεχνολογίες αυτές μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε ανεξάρτητοι από άλλες εταιρίες και να εφαρμόζουμε τιμολογιακή πολιτική που προσαρμόζεται στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. 

Επιπρόσθετα, αξιοποιούμε τη τελευταία λέξη των διαδικτυακών τεχνολογιών όπως HTML5, CSS3, AJAX, jQuery,JSON με αποτέλεσμα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας παραδοτέα που ενσωματώνουν τόσο εντυπωσιακά εφέ όσο και υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας. Τέλος, δεδομένου ότι η χρήση των σύγχρονων κινητών συσκευών αυξάνεται κατακόρυφα, εφαρμόζουμε τεχνικές responsive design ή αναπτύσουμε επιπρόσθετα mobile themes έτσι ώστε η διαδικτυακή σας εφαρμογή να παρουσιάζεται τέλεια σε όλες τις τερματικές συσκευές πρόσβασης σε αυτή.

Όλες μας οι εφαρμογές φιλοξενούνται σε cloud servers που εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, υψηλές ταχύτητες φόρτωσης και απεριόριστες δυνατότητες διαχείρισης της εφαρμογής σας.