Η Comitech A.E ανακηρύχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής / National Champion» στα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2014/15


Σεπ 09

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η COMITECH Α.Ε., ανακηρύχθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2014 ως «Εθνικός Πρωταθλητής / National Champion» στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) για το 2014/15, και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού στην κατηγορία του Βραβείου Καινοτομίας, βραβείο με χορηγό το Βρετανικό Υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας (UKTI Award for Innovation). Η επίσημη βράβευση της COMITECH A.E. ως National Champion θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα που προγραμματίζεται μέσα στο φθινόπωρο.

Τα European Business Awards είναι ένας διάσημος διαγωνισμός που υποστηρίζεται από κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη, ακαδημαϊκούς, ΜΜΕ και πολιτικούς εκπροσώπους από όλη την Ευρώπη, με χορηγό την RSM International. Ο διαγωνισμός διανύει φέτος το 8ο έτος του, όπου 60 επιχειρήσεις της Ελλάδας, και συνολικά 709 εταιρίες από όλη την Ευρώπη αναδείχθηκαν από ένα σύνολο 24.000 επιχειρήσεων ως «National Champions» και περνάνε  στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού. Στη δεύτερη φάση η κριτική επιτροπή θα επιλέξει μία εταιρία από κάθε χώρα για κάθε κατηγορία βράβευσης και θα της απονείμει τον τίτλο «Ruban d' Honneur», οι οποίες  στη συνέχεια θα πάνε στο μεγάλο τελικό του 2015.  Όλα τα National Champions θα λάβουν επίσης μέρος σε μια δημόσια ψηφοφορία για να αποφασίσουν τους «Public Champions» για κάθε χώρα.

Η αξιολόγηση των εταιρειών που έλαβαν μέρος αλλά και η επιλογή των National Champions έγινε με βάση τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης και πραγματοποιήθηκε από την κριτική επιτροπή των European Business Awards, η οποία απαρτίζεται από 150 διακεκριμένα άτομα του ακαδημαϊκού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων οι: Karel De Gucht, Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου, Yves Leterme, τ. Πρωθυπουργός του Βελγίου, Emil Constantinescu, τ. Πρόεδρος της Ρουμανίας, Arnold Rüütel, τ. Πρόεδρος της Εσθονίας, Petar Stoyanov, τ. Πρόεδρος της Βουλγαρίας, Jose Aznar, τ. Πρωθυπουργός της Ισπανίας και επιχειρηματίες όπως οι: Peter Brabeck-Lethmathe, τ.CEO της Nestle, Gilbert Ghostine, Διευθ.Σύμβουλος της Diageo Continental Europe, Isidoro Unda, CEO της Atradius, κά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία και τους νικητές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.businessawardseurope.com